Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anasınıfımızın "Unun Var Mı?" adlı kitap etkinliği ve ilkokul öğrencilerimizin "Anlamını Bul" etkinlikleri

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Seminerlerine Öğretmenlerimizle başladık.

Haz

Okulumuz Öğrencileri ''Hutbe Okuma , Müezzinlik'' uygulamalarını gerçekleştirdi.

May

Okulda resfebe hazırlama yarışması düzenlendi.

May

Akademik rehberlik çalışmaları doğrultusunda Sabih AKINCI öğretmenimiz lise / üniversite tanıtımları sanal tur şeklinde gerçekleştirdi.

May

Öğrenciyi tanıma teknikleri. (Anket, görüşme, gözlem, problem tarama listesi, sosyogram vb.) konulu sunum yapıldı.

May

Bahar mevsimleri daha yeşil olsun diye öğrencilerimizle fidanlarımızı diktik.

May

Akademik başarıyı artırma çalışmaları; LGS ve YKS hazırlık çalışmaları planı yapıldı.

May

Okulumuz ''OKUYORUM'' Projesi kapsamında öğrencilerimiz ilk okuyacakları ''Yalnız Efe'' kitabını bitirdiler.

May

Mesleki rehberlik ve kişisel gelişim bağlamında okul rehberlik servisi koordinesinde farklı mesleklere sahip kişiler, öğrencilerle yüz yüze getirildi. Bu kapsamda Kaymakam, Muhtar, Askeri Personel, Korucu ve Öğretmen meşleğine sahip kişiler konuşmalar yaptılar.

Nis

Son sınıf öğrencilerimize genel ve mesleki liseler tanıtıldı.

Nis

Günümüz Yazar ve Şairlerinin hayat ve şiirleri okul duvarına asıldı.

Nis

Geleneksel eğlenceli oyunlarımızdan olan ''Beştaş ve Körebe'' oyunları şöleni düzenlendi.

Nis

Ramazan ayında “Mani Yazma Yarışması” düzenledik. Öğrencierimiz yazdıkları manilerle yarıştılar.

Nis

Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması konulu semineri Ceren Bahadır hocamız düzenledi.