Mrt

“40 Kavram”, “40 Ayet”, “40 Hadis”, “40 Şair 40 Şiir” etkinliğini gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz Şiirler ezberleyerek aynı zamanda şairleri de tanıttılar. Okulumuzun ilk üçe giren öğrencileri seçtik.

Mrt

Öğretmenlerimizle ''Eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları'' konusu müzakere edildi.

Mrt

Sınava girecek 8. sınıf öğrencilerinin rehberlik servisi ile irtibatı sağlanarak koçluk sisteminde yer alacak öğrenci ve öğretmenlerin plan, program ve eğitim metotları hazırlandı ve koçluk sistemi uygulandı.

İslam Hat Sanatı öğrencilerimize anlatılarak boyama işlemi yaptırıldı.

Ara

Öğrencilerimizin okula ve biligiye olan alakalarını güçlendirmek için ''Bilgi Yarışması''nı düzenledik.

Ara

Öğrencilerimizin kelime hazinesini artırmak, bilgi becerilerini geliştirmek amacıyla İlk ve Ortaokul düzeyinde 22 Aralık Perşembe günü ''Bilgi Yarışmasını'' düzenliyoruz.

OKULUMUZDA İZMİR'İM TİYATROSU NASRETTİN HOCA'YI OYNADI.

OK ATMA, MANGALA, TOPAÇ VE CİRİT ATMA OYUNLARI OYNANDI.

Ekm

Öğretmen ve Personelimizle tâdilatı biten okulumuzun  ayrıntılı temizliğini yaptık.

Ekm

Ortaokul 8. sınıflara yönelik olan İl Geneli Deneme Sınavı yapıldı.

May

Okulumuzda 5.,  6., 7., ve 8.Sınıf öğrencilerine yönelik bilgi yarışması yapılmıştır. Yarışma sonucunda 8/A  birinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Sınıflar arası düzenlenen futbol turnuvalarında 8-A sınıfı 1.,

7-B sınıfı 2. olmuştur.

Öğrencilerimiz tebrik ediyoruz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yoğun bir katılım ile coşkuyla kutlandı.