Etiket Sonuçları: okul

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anasınıfımızın "Unun Var Mı?" adlı kitap etkinliği ve ilkokul öğrencilerimizin "Anlamını Bul" etkinlikleri

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Seminerlerine Öğretmenlerimizle başladık.

Mrt

Sınava girecek 8. sınıf öğrencilerinin rehberlik servisi ile irtibatı sağlanarak koçluk sisteminde yer alacak öğrenci ve öğretmenlerin plan, program ve eğitim metotları hazırlandı ve koçluk sistemi uygulandı.

Ekm

Öğretmen ve Personelimizle tâdilatı biten okulumuzun  ayrıntılı temizliğini yaptık.

Ekm

OKULUN / KURUMUN TARİHÇESİ

1950 yılında tek derslik olarak Mezra Beldesi Okul Mahallesinde kurulmuştur. 1998 yılında mevcut okul binasının bulunduğu yerden Timur mahallesinde sekiz yıllık eğitim- öğretim vermeye elverişli yeni binasının inşası bitirilmiştir. 1998 yılından itibaren eğitim-öğretim faaliyetlerini kesintisiz bir şekilde yeni binasında devam ettirmektedir.